Geotèrmia: energia renovable, inesgotable i neta

Les bombes de calor geotèrmiques aprofiten la temperatura estable del terreny per proporcionar calefacció a l'hivern, refrigeració a l'estiu i aigua calenta durant tot l'any amb els màxims nivells d'eficiència i confort.


Compatibles amb qualsevol tipus d'instal·lació

Són compatibles amb instal·lacions de radiadors de baixa temperatura, fancoils o terra radiant, encara que amb aquest últim s'aconsegueixen els millors índexs d'eficiència energètica. La classificació energètica de tots els equips és la més alta possible A+++.


Compactes i fàcils d'instal·lar

Una bomba de calor geotèrmica és un equip compacte i silenciós que cap perfectament en un soterrani o garatge.

No requereix de grans espais per a la seva instal·lació i els captadors subterranis poden ser instal·lats de manera vertical o horitzontal, depenent de la superfície exterior disponible, o bé aprofitar un aqüífer subterrani o un pou obert.

Resulten ideals per a climatitzar habitatges unifamiliars o multi habitatge, fins i tot amb piscina climatitzada, ja construïdes o en construcció, hivernacles, naus industrials, hotels, edificis de pisos, etc. D'altra banda, l'especial configuració de cascades permet subministrar energia a grans instal·lacions, estenent els avantatges d'aquesta tecnologia a qualsevol edifici.


Instal·lacions geotèrmiques amb perforació vertical o captador horitzontal Geotèrmia. perforació vertical

El sistema tradicional de captació de l'energia acumulada en el terreny es realitza de forma directa. Les bombes de circulació del circuit de captadors, d'alta eficiència classe A, amb un consum extremadament reduït des 76W aconsegueixen optimitzar el rendiment de la instal·lació al adaptar-se a les seves necessitats de forma permanent. Vaillant utilitza la major qualitat en materials i components, de manera que cada part de la bomba de calor és l'origen dels excel·lents rendiments, fiabilitat i comportament de l'equip.


Font de calor: aigües subterrànies

Bomba de calor aigua-aigua Quan el terreny és adequat per a això i hi ha una garantia permanent de cabals mínims, l'aprofitament de les aigües subterrànies mitjançant un sistema de captació obert resulta especialment eficient. Vaillant assessora també amb total garantia en l'obtenció dels permisos necessaris. En aquest cas, la referència inclou el mòdul d'intercanvi.


Contracte de manteniment GeotèrmiaTipus de contracte Revisió Bàsic
Servei Revisió Obligatòria (RITE)
Desplaçament
Ma d'Obra
Totes les intervencions incloses *
Recanvis originals inclosos (10 anys)
Certificat anual Manteniment
Assessorament Energètic

  • * Servei de revisió inclou la disponibilitat de servei i la ma d'obra.